FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Discuri si placute de frana EBC BRAKE
PLACUTE DE FRANA
     
Blackstuff: Specificatii identice cu placutele de fabrica, pret imbatabil.

Greenstuff: Placute cu continut ridicat de cupru, temperatura maxima 600°C. Scot cu pana 50% mai putin praf fata de placutele standard. Din experienta recomandam folosirea lor doar pt masini cu min 7KG/CP si greutate maxima 1500Kg

Redstuff: Placute cu Kevlar si particule ceramice, temperatura maxima 700°C. Produc cu pana la 90% mai putin praf fata de placutele standard. "Oboseala" la frane repetate dispare complet.

Yellowstuff: Placute cu Fibra de Aramid, temperatura maxima 900°C. Se preteaza la un condus foarte agresiv sau la folosirea pe circuit.

Greenstuff SUV: Placute derivate din gama Greenstuff dar adaptate pt mersul preponderent off-road, foarte eficiente cand intre disc si placuta se acumuleaza apa sau praf.

Yellowstuff SUV: Placute derivate din gama Yellowstuff si destinate mersului off-road in regim de competitie gen rally raid.

 
DISCURI DE FRANA
     
DISCURI

UPR: Din fonta insa echilibrate dinamic si garantate sa poata fi folosite cu orice placute EBC (inclusiv Yellowstuff)

Turbo Groove: Din otel, cu striatii si gauri care curata placuta si micsoreaza distanta de franare la temperaturi ridicate sau in conditii de ploaie sau praf. Canalele interioare de ventilatie (valabil doar pt discurile ventilate) sunt oblice si rasucite pt a mari viteza aerului si a accelera racirea. Datorita acestor canale de ventilatie, discurile nu sunt recomandate pentru masinile silentioase deoarece produc un suierat caracteristic discurilor sport.

USR: Din Otel, cu striatii oblice. Canalele interioare de ventilatie sunt drepte, acest model de discuri fiind o alternativa silentioasa pt Turbo Groove.

Diferentele dintre Turbo Groove si USR nu se simt decat in conditii extreme (EX: raliu sau circuit), pe strada ambele se comporta la fel. Daca trebuie sa alegeti intre cele 2 modele va sfatuim sa luati in calcul cat de silentioasa e masina si designul discurilor.
     
LICHID DE FRANA
     

Lichid de frana:
Dot 4 - pe baza de glicol doar pt masinile cu sistem de franare compatibil Dot4 si Dot3
Dot 5 - pe baza de silicon, doar pt masinile cu sistem de franare compatibil Dot5.

Sfaturi:
Se recomanda schimbul lichidelor Dot4 si Dot3 o data la 2 ani deoarece in timp temperatura lor de fierbere scade (datorita acumularii apei).

     
 
Garantie:
Discurile au garantie 12 luni sau 50.000km.
Placutele au garantie 12 luni. Garantia acopera eventualele fisuri ale materialului sau desprinderea acestuia de pe baza placutei. Se garanteaza de asemenea performante superioare fata de placutele standard pt Greenstuff, Redstuff si Yellowstuff